Politica de rezervare si anulare

Anulări

Pentru rezervările individuale, garantate sau plătite în avans:

 

Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu șapte zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare.

 

Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de șapte zile dar până în 48 de ore înainte de sosire, se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reține din avansul plătit.

 

Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.

 

În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Cazarea oaspeților

Check in : după ora 16:00

Check out : până la ora 11.00

Cazarea (check in) înainte de ora 16:00 și plecarea (check out) după ora 11:00 vor fi onorate de hotel în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.

Your cart is empty.

0 in cart
Close